Uitgelekt: Mo Ihatarren heeft alweer een nieuwe vriendin en dit is haar

Gossip
maandag, 19 december 2022 om 18:23
mo ihattaren
Het is altijd leuk om te horen wanneer mensen gelukkig zijn in de liefde en een nieuwe relatie hebben. Zo ook bij Mohamed Ihattaren, de 20-jarige voetballer die recentelijk was verloofd en nu weer een nieuwe vriendin heeft. Dit blijkt uit zijn Instagram-bio waarbij hij een slotje en een hartje heeft staan.
We laten je in dit artikel zien wie het is en hoe ze er uit ziet!
Mohammed Ihatarren verloofd
Niet lang geleden was Mohamed Ihatarren nog verloofd met zijn toenmalige vrouw, TikTokker Yasmine. Een maand geleden deelde Ihattaren een foto waarbij hij en Yasmine met hun vingers één hart vormen. Er stond bij "Alhamdulilah (dank aan God) for everything. Happy again ??." Het is duidelijk dat hij hiermee een verloving aankondigde, aangezien Yasmine een ring met een behoorlijke steen aan haar ringvinger heeft.
Eerder had Ihattaren al aangegeven dat hij weer vrijgezel was en dat hij zijn relatie met Yasmine had verbroken. Dit was na een huwelijk van slechts drie weken. Volgens juicekanalen waren de twee al een paar weken uit elkaar voordat Ihattaren dit bevestigde.
Nieuwe vriendin Imane
Maar nu heeft Mo haar ingeruild voor een nieuwe vriendin, namelijk: Yasmine.
Zijn Instagram-bio geeft al een hint naar zijn nieuwe relatie, met een slotje en een hartje erbij. Bovendien reageerde hij op een reactie van een vrouw met de naam Imane met hart-emoji's, wat doet vermoeden dat zij zijn nieuwe vriendin is. Dit wordt bevestigd door Marwajuice, die vertelt dat een aantal van haar volgers de twee samen hebben gezien en zelfs een foto van Imane heeft gedeeld.
Ben je benieuwd hoe ze er uit ziet? Klik dan door naar de volgende pagina om de beelden te zien!
Lees snel verder op deze pagina en bekijk de foto's onderaan het artikel.
Gelukkig in de liefde
Het lijkt er dus op dat Ihattaren weer gelukkig is in de liefde en een nieuwe relatie heeft met Imane. Het is fijn om te zien dat hij weer blij is en hopelijk kan deze relatie standhouden. Het is natuurlijk altijd moeilijk om te zeggen hoe lang een relatie zal duren, maar we wensen Ihattaren en Imane in ieder geval veel liefde en geluk toe.
Het is ook interessant om te zien hoe Ihattaren zijn liefdesleven heeft ontwikkeld. Van een huwelijk, naar een verloving, en nu weer een nieuwe relatie. Het leven is soms vol verrassingen en het is belangrijk om je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en ervaringen. Wie weet wat de toekomst nog meer voor Ihattaren en Imane in petto heeft.
De beelden
Bekijk hieronder wat beelden.
image 41
image 42
image 44