Uitgelekt: Mo Ihatarren heeft alweer een nieuwe vriendin en dit is haar

Het is altijd leuk om te horen wanneer mensen gelukkig zijn in de liefde en een nieuwe relatie hebben. Zo ook bij Mohamed Ihattaren, de 20-jarige voetballer die recentelijk was verloofd en nu weer een nieuwe vriendin heeft. Dit blijkt uit zijn Instagram-bio waarbij hij een slotje en een hartje heeft staan.

We laten je in dit artikel zien wie het is en hoe ze er uit ziet!

Mohammed Ihatarren verloofd

Niet lang geleden was Mohamed Ihatarren nog verloofd met zijn toenmalige vrouw, TikTokker Yasmine. Een maand geleden deelde Ihattaren een foto waarbij hij en Yasmine met hun vingers één hart vormen. Er stond bij “Alhamdulilah (dank aan God) for everything. Happy again 💍🥰.” Het is duidelijk dat hij hiermee een verloving aankondigde, aangezien Yasmine een ring met een behoorlijke steen aan haar ringvinger heeft.

Eerder had Ihattaren al aangegeven dat hij weer vrijgezel was en dat hij zijn relatie met Yasmine had verbroken. Dit was na een huwelijk van slechts drie weken. Volgens juicekanalen waren de twee al een paar weken uit elkaar voordat Ihattaren dit bevestigde.

Nieuwe vriendin Imane

Maar nu heeft Mo haar ingeruild voor een nieuwe vriendin, namelijk: Yasmine.

Zijn Instagram-bio geeft al een hint naar zijn nieuwe relatie, met een slotje en een hartje erbij. Bovendien reageerde hij op een reactie van een vrouw met de naam Imane met hart-emoji’s, wat doet vermoeden dat zij zijn nieuwe vriendin is. Dit wordt bevestigd door Marwajuice, die vertelt dat een aantal van haar volgers de twee samen hebben gezien en zelfs een foto van Imane heeft gedeeld.

Ben je benieuwd hoe ze er uit ziet? Klik dan door naar de volgende pagina om de beelden te zien!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer