Abbey Hoes wordt meteen exposed nadat ze iets zei over juicekanalen

Abbey Hoes heeft in een interview onthult dat ze wakker ligt van juicekanalen. Deze onthulling had ze echter beter niet kunnen doen, want ook zij is niet meer veilig nu. Ze wordt namelijk meteen ‘exposed’.

Op de rode loper van de horrorfilm kreeg de actrice de vraag wanneer de laatste keer was dat ze niet kon slapen. Daar gaf ze een onverwacht antwoord op: “Ik zat laatst naar die juicekanalen te kijken. Daar kan ik ook niet van slapen. Dat vind ik net een soort horrorfilm eigenlijk, als ik eerlijk ben”.

Juicekanalen

Haar antwoord lijkt averechts te werken. Juicekanalen hebben het nieuws namelijk ook opgepakt en vragen aan hun volgers of zij roddels over haar hebben. “Watch out Abbey, it could become reality”, schrijft Juicechannel erbij. Reality FBI reageert er ook op: “Nou mannen. Kom maar door. Wie van jullie is door Abbey in de maling genomen?”

Roddels

Het blijft nog bij vragen, maar later komt Yvonne Coldeweijer met een verhaal die zij over de actrice heeft gehoord. “Ik heb gehoord dat Abbey van dure spulletjes houdt, die niet van haar zijn…”. Hmm, wat zou ze hiermee bedoelen? Het lijkt erop dat de actrice ook niet meer veilig is bij de juicekanalen!

Beeld: Instagram @abbeyhoes

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer