Afrojack haalt uit naar ex Amanda Balk

Hoewel Afrojack en zijn ex Amanda Balk hadden afgesproken nooit slecht over elkaar te praten in de media vanwege hun dochtertje die ze samen hebben, heeft Afrojack nu toch een boekje open gedaan aan RTL Boulevard.

Hij vertelde daar namelijk dat de band met zijn dochter altijd goed geweest. Zo laat hij weten ‘zielsveel’ van haar te houden. Ook met Amanda was het contact de afgelopen jaren goed. Zolang de rekeningen werden betaald was er volgens hem ‘weinig aan de hand’. Amanda zou volgens hem iedere maand een ‘aanzienlijk bedrag’ alimentatie krijgen. Ook de kosten van haar huis, de privéschool van Vegas en vakantiegeld zou de dj voor zijn rekening nemen. Volgens de dj bleken de betalingen echter ‘nooit genoeg’ en ‘werd er steeds meer gevraagd’. ‘Als ik dat weigerde, dan werd er na een rits aan beledigingen, vaak gedreigd dat ze met verzonnen negatieve verhalen ‘naar de pers zou gaan’ over mij, of mijn vrouw, en als dat er niet voor zorgde dat ze kreeg wat ze wilde, kwamen er e-mails met letterlijk zinnen ‘als je niet betaalt zorg ik dat jij je dochter nooit meer ziet.’

Vervolgens reageerde Amanda op de beschuldigingen van Afrojack. De samenvatting van die reactie: “Hij liegt!” Haar manager laat aan Shownieuws weten: “Ze had nooit verwacht dat Nick in de pers zou liegen, ten kostte van haar en haar dochter, om zijn eigen gezicht te redden. Amanda schikt zich al jaren naar een onmogelijk schema van Nick (…) Maar helaas, sinds haar vader een nieuwe vriendin heeft, heeft hij nauwelijks contact meer met zijn dochter opgenomen.”

Om haar reactie kracht bij te zetten deelde Amanda een screenshot van een privé-gesprek tussen Afrojack en hun dochter. Bekijk de screenshot hieronder.

To be continued…

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer