André en Monique op bezoek bij de leerplichtambtenaar

Ohje! André en Monique zijn op het matje geroepen. Ze hadden de kleine Drè vier weken lang meegenomen op vakantie naar Amerika en ondanks dat Monique daarvoor toestemming had gevraagd, heeft de pers ervoor gezorgd dat zichzelf toch even moesten verantwoorden.

Andrè en Monique wilde even genieten van de rust en samen tijd doorbrengen met hun zoontje. Ook zouden er opnames geweest zijn voor de documentaire van Andrè.

Toestemming nodig

Omdat Drè gewoon op school zit en niet zomaar vier weken lang afwezig mag zijn, moest Monique toestemming vragen bij de gemeente. Dit heeft ze netjes gedaan en het zou gaan om twaalf vrije dagen voor Drè. Twaalf zou genoeg zijn omdat de meivakantie en een aantal feestdagen vielen in de periode dat ze in Amerika waren.

Maar in de wet staat dat je bij overschrijding van tien dagen een ‘speciale’ reden moet hebben. Schijnbaar hebben Andrè en Monique moeten uitleggen waarom hun vertrek naar Amerika ‘speciaal’ genoeg was om vrij te geven aan Drè. Een juicekanaal schrijft dat ze een geloofwaardig en acceptabel verhaal hebben opgehangen bij de gemeente. Het stel was in een mum van tijd weer vertrokken.

Bron: Reality.fbi / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer