André Hazes heeft grootse plannen met zijn nieuwe vriendin

Hoewel er gisteren nog geruchten rondvlogen dat André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar zouden zijn, lijkt alles weer koek en ei tussen de twee. In een nieuw interview met weekblad Privé vertelt André dat hij grootse plannen heeft met Sarah. Ook geeft hij aan dat er geen ruzie is met zijn ex Monique Westenberg, ze zijn nu goed bevriend.

Vlak nadat André en Monique uit elkaar gingen, trok de zanger in bij de familie van zijn nieuwe vriendin Sarah. ”Ik moet eerlijk bekennen dat ik er heerlijk zit. Ik hoef nog niet weg, maar ik krijg wel een beetje de behoefte om op zoek te gaan naar een eigen plek. Dan kan ik het leven oppakken,” vertelt hij tegen weekblad Privé.

Samenwonen met Sarah

Op deze nieuwe plek wil André graag met Sarah wonen. ”Ik zie mezelf niet meer alleen wonen als ik heel eerlijk ben. Het is fijn om volledig mezelf te kunnen zijn en dat ik word geaccepteerd om wie ik ben. Ik ben nu gelukkig en hoop dit gevoel heel lang vast te mogen houden!” Hier heeft de zanger alle vertrouwen in.

Geen ruzie met Monique

Ook laat André weten dat er niks aan de hand is tussen hem en Monique. Heel even leek het alsof ze niet meer overweg konden met elkaar, maar hij laat weten dat hier niks van waar is. ”Mijn relatie met Monique is goed! Er is geen ruzie,” aldus André.

Bron: Privé

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer