‘André Hazes is bezig met de beste vriendin van Monique Westenberg’

Er is wéér ophef rondom André Hazes en zijn liefdesleven ontstaan. Deze keer gaat niet over Bridget of één van zijn Sarahs, maar over een heel nieuw persoon.

En die persoon heeft alles te maken met Monique Westenberg, zijn ex-verloofde.

Brief André Hazes aan Sarah

Eerder deze week werden mensen die de hele André Hazes saga volgen weer eens flink geschokt. Deze keer niet met nóg een nieuwe Sarah, maar met een brief aan de ‘originele’ Sarah, die uitgelekt werd door Yvonne Coldeweijer in een video op haar YouTube kanaal.

Yvonne kreeg via de post een brief toegestuurd. Dit bleek een brief te zijn die André voor ex Sarah van Soelen geschreven heeft. Iemand uit de directe omgeving van André heeft dit dus naar Yvonne opgestuurd.

Tekst gaat verder onder de foto.

andre hazes monique westenberg dre junior

Uithalen naar Monique

In deze brief waren heftige teksten te lezen die over Monique gaan: “De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij en de wereld om mij heen bewust klein hield. Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak. Dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”

Ben je benieuwd met welke vriendin van Monique André nu bezig zou zijn? Klik dan door naar de volgende pagina. We hebben zelfs een foto van haar!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer