André & Monique plaatsen per ongeluk verkeerd filmpje: ‘Wat ligt daar op tafel?’

André Hazes en Monique Westenberg zijn op dit moment van een lekkere gezinsvakantie aan het genieten op Koh Samui in Thailand. De twee wilden daar lekker privé met hun zoontje Dré junior op vakantie gaan. Dat lukte niet helemaal, omdat allerlei juicekanalen direct lekten waar ze heen gingen.

Daarop werden er direct paparazzi fotografen naar de locatie gestuurd om het gezinnetje op de gevoelige plaat vast te leggen. Daarop besloot Monique om maar ook gewoon foto’s en filmpjes van hun reis met de fans in Nederland te delen.

Apart filmpje

Zo ook gisterenavond, toen Monique liet zien aan de wereld hoe ze een geweldige avond beleefden met de welbekende vuurdansers op het Thaise eiland. Toch kwam daar ook direct commentaar op.

Zo merkte het juicekanaal Realityfbi op dat er wel erg veel drankjes op tafel stonden: “Wat fijn dat Monique en André ons laten meegenieten van een vuurshow. Wat staan er veel drankjes op tafel. Bezoek overgekomen vanuit Nederland? Kunnen natuurlijk ook mensen daar ontmoet hebben.”

Het juicekanaal zet er veel ‘ogen-emoji’s’ bij om aan te geven dat er volgens hun misschien een luchtje aan de stories zit.

Zou dit iets kunnen betekenen? Misschien was het wel helemaal niet de bedoeling van Monique en André om dit zo openlijk te delen?

We gaan het meemaken!

Extra: Bekijk hieronder ook het oudere filmpje van André en Monique waarin ze doodleuk vertellen hoe vaak ze het hebben gedaan…

@verraderlijk

André en Monique vertellen hoe vaak ze het gedaan hebben op vakantie 🥴😳 • via @andrehazes • uit de oude doos

♬ original sound – Verraderlijk

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer