André noemt de vorm met Monique ‘friends with benefits’

André en Monique zijn al zo vaak uit elkaar geweest dat de vorm niet erg duidelijk meer is. Toch weet André nu eindelijk hoe hij de vorm moet noemen.

Liefdesverklaring

André kwam eerder al op Instagram met een liefdesverklaring voor Monique: ‘Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde. Mijn hart ligt voor altijd bij jou’.

Friends with benefits

In een interview met Radio 538 werd de presentator gevraagd naar de vorm. “Op de maandagen als ik hier slaap, kom ik niet alleen om te slapen.” Hierna werd er gevraagd of het ging om friends with benefits.” “Benefits zijn er zeker” zei André.

Lees snel verder op de volgende pagina!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer