Anna Nooshin slaat hard terug naar Maxime Meiland

In de talkshow Geroezemoes onthult Anna privé berichten met Maxime. In de biografie van Martin Meiland, haalt Maxime naar Anna uit. Volgens Maxime is ze namelijk heel ‘fake’. Lees mee!

In de biografie van Martien Meiland die vorig jaar uitkwam was te lezen dat Maxime Meiland en Anna Nooshin berichten met elkaar zouden hebben gewisseld. Maxime zou hier niet echt van gediend zijn. Zo was er te lezen: “Ik had een keer een interview met Anna Nooshin. Hele leuk meid verder, maar die appt dan meteen met: ‘O, wat was het geweldig!’ En ‘Ik hou van je!’ enzo. En dan denk ik meteen: meid, dat hoeft ook weer niet.”

Stilgehouden

Anna heeft zich hierover bijna een jaar lang stil gehouden. In de talkshow met Farja Farvardin confronteert hij Anna met de uitspraken van Maxime. Op dat moment haalt Anna toch uit naar Maxime. “Oh, what the fuck was dat hè? Nou, die vond ik zo kut! Ik heb alle receipts, hè?’ Vervolgens haalt Anna haar telefoon tevoorschijn. ‘Schat, ik heb gewoon alle appjes hier. Ja, sorry, maar wat hier nou weer is gebeurd, daar snapte ik echt niks van. (…) Oh ja, van mij mag je alles voorlezen.”

Confrontatie

Anna heeft Maxime destijds gelijk een berichtje gestuurd. ‘Hé Maxim, ik snap niet zo goed wat hier gebeurt. (…) Dit is letterlijk ons gesprek geweest. ‘Hou van je’ heb ik nog nooit geschreven. Misschien andere mensen. Anyway, ik had het fijn gevonden als je dit tegen me had gezegd in plaats van onwaarheden spuwen.’ Waarop Maxime reageert: ‘Hé An, ik schrik hier helemaal van joh. Dit is echt uit de duim gezogen.’

Biografie

Vervolgens heeft Anna gelijk de biografie van de vader van Maxime in huis gehaald: “Ik had toen het boek nog helemaal niet gelezen, dus ik wist nog niet echt waar het over ging. Ik kreeg alleen maar dat artikel doorgestuurd en toen dacht ik alleen maar: huh, waar staat dat? Ik dacht nog: misschien staat het wel helemaal niet zo in het boek. En toen kreeg ik dat boek in handen en toen dacht ik: het staat hier gewoon echt! Dit is gewoon echt gezegd!” Anna stuurde Maxime opnieuw een berichtje: ‘Het staat er toch wel echt. Zou je me kunnen bellen?’

Nog een leugen

Na zes dagen liet Maxime eindelijk iets van zich horen: ‘Hi An, ik heb er nog over nagedacht, maar het boek is al een paar jaar op de markt en zo te zien plukken ze er nu elke dag opnieuw wat uit. Er is blijkbaar geen ander nieuws. Als je wil dat ik hier wat over post om het recht te zetten, wil ik dat absoluut doen.’

Waarom?

Waarom doet Maxime dit allemaal? Anna: ‘Weet ik veel. Je hebt het gelezen. Ik weet niet wat deze meid allemaal dacht op dat moment.’ Waarop presentator Farja zegt: “Maar dan is zij toch een beetje fake op dat moment?” Anna: “Ja, jouw woorden. Ik dacht gewoon meer: waar ben ik nou weer in beland? Hoezo gebeurt dit nou weer?”

De beelden

Het gesprek tussen Anna Nooshin en Fawrynotsawry staat sinds gister op het YouTube kanaal van RUMAG. Bekijk het hele gesprek hieronder.


Bron: Media courant / Beeld: @annanooshin

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer