“Awkward filmpje” over Monique en André’s trouwdag gaat viral

Op social media heeft Monique Westenberg laten weten dat afgelopen zondag een heel bijzondere dag voor haar is. Precies een jaar geleden heeft André Hazes haar ten huwelijk gevraagd. Hoewel de zanger naast Monique meerdere relaties heeft gehad en haar ook heeft gedumpt voor Sarah van Soelen, was afgelopen zondag toch een bijzondere dag voor haar.

Het was gisteren precies een jaar geleden dat André op één knie ging voor Monique. Gisteren lanceerde de blondine haar eigen feestdagenkledinglijn. ”12-12 is in meerdere opzichten een bijzondere datum voor mij. Vandaag is extra bijzonder, omdat ik mijn eigen collectie lanceer waar ik het afgelopen jaar samen met een fantastisch team keihard aan heb gewerkt,” schrijft Monique op Instagram.

Uitgelekte video

Nu is er een video uitgelekt van de speech die Monique tijdens de lancering hield. Tijdens haar speech besloot ze stil te staan bij deze bijzondere datum. Zo zegt ze: ”Ik ga huilen. Ik heb vorig jaar echt een van de mooiste dagen uit mijn leven beleefd op 12-12.” Het is natuurlijk overduidelijk wat Monique hier mee bedoeld!

Bekijk hieronder het filmpje:

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer