Bachelor-Maureen vertelt inside secrets over break-up Merel en Thomas

Waar was jij toen Merel en Thomas uit elkaar gingen na hun Bachelor avontuur? Bij ons staat het moment nog wel even in ons geheugen gegrift. Toch was lang niet iedereen zo verbaast toen het gebeurde.

Maureen zag het namelijk al een tijdje aankomen!

Zijlijn

Maureen heeft de relatie (en relatiebreuk) vanaf de zijlijn meegekeken en gaf in een interview met de Telegraaf haar ongezouten mening over de situatie. Ze vertelt tegen de krant dat ze vanaf de zijlijn al zag dat de relatie tussen Merel en Thomas niet werkte.

Ze vertelde: “Het verbaasde me niet”, stelde ze in gesprek met de krant. “Omdat ik het idee heb dat hij er toch nog niet helemaal klaar voor was.”

Nog niet op dat punt

Het is volgens Maureen overduidelijk dat Thomas eigenlijk helemaal nog niet klaar was voor de liefde. “Ik geloof wel dat hij het wilde, maar ik denk dat hij toch nog niet op dat punt in zijn leven zat.” Volgens Maureen was Thomas nog enorm veel met zichzelf bezig, iets waarom hij eigenlijk nog geen liefde toe kon laten.

Geen contact meer

Of de twee sinds de breuk met Merel nog contact hebben gehad? Daar is Maureen heel duidelijk over. “Ik heb geen contact meer gehad met Thomas, dat hoeft van mij ook niet.” Duidelijk.

Via Fem-fem.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer