Bachelorettes Melvin denkt dat deze twee mannen de grootste kans maken

Bij De Bachelorette is te zien dat Sylvia Geersen steeds dichterbij de laatste rozenceremonie komt. Dat betekent ook dat er steeds meer mannen afvallen. Zo moest Melvin deze week helaas naar huis. Hij denkt echter wel te weten welke twee mannen een grote kans hebben.

In Rozenpraat van RTL blikt hij terug op zijn avontuur.

Geen date

In de laatste aflevering was te zien dat hij geen kans kreeg om op date te gaan met Sylvia. Daar baalde hij van. “Ik verwachtte eigenlijk wel op date te gaan, omdat ik best wel een goed gesprek had gehad na het Special Forces-gebeuren, dus dat was best wel een teleurstelling. Het voelde goed toen ik mijn verhaal bij haar deed.”

Balen

Achteraf gezien had hij zichzelf misschien iets meer kunnen laten zien. “Het was juist een beetje van: nu geef ik een beetje, nu doe ik een stapje terug of nu blijf ik mysterieus.. Ik heb wel het gevoel dat ik er echt voor gestreden heb, maar dat ik er niks voor terug gekregen heb. Daar baal ik best wel van, want ik had best een keer op een wat kleinere date gewild.”

Nu heeft hij er geen moeite meer mij. Hij denkt zelfs dat déze twee mannen goed bij haar passen. Lees verder op de volgende pagina!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer