Bachelors Indigo onthult of zij en Rijk Hofman nu aan het daten zijn

Indigo staat in De Bachelor bekend als een echte flirt. Helaas heeft ze niet het hart van Thomas van der Vlugt verovert, maar wel van iemand anders. Rijk Hofman heeft namelijk een enorme crush op haar!

Indigo heeft het net niet tot de finale geschopt in De Bachelor. Achteraf is ze daar eigenlijk wel blij mee. “Ik denk dat het meer een vakantieliefde was geworden dan ware liefde”, vertelde ze een tijdje terug in een interview met Grazia.

Rijk Hofman

Gelukkig hoeft Indigo niet bang te zijn, want er zijn nog genoeg mannen die haar leuk vinden. Rijk Hofman kijkt met zijn YouTube-serie ‘Lieve Thomas…’ naar de afleveringen van het datingprogramma en reageert erop. In zijn video’s laat hij weten dat hij geïnteresseerd is in Indigo en zijn fans zien het stel ook wel zitten.

Samen gezien

Maar ziet Indigo hem ook zitten? Dat laat ze in deze TikTok-video zien. Bekijk zelf maar! In de reacties schrijft iemand: “Mijn beste vriendin zag ze een paar dagen geleden samen uit een huis lopen! Dus of het een date was of niet, ze hangen tenminste wel haha”. OMG!

@indixoord

I guess we’ll never know

♬ BSB Reza Jackson Series – Reza Jackson

Update

Update: de twee zijn vandaag zoenend gespot bij Amsterdams Verbond. Bekijk de beelden hieronder.

Beeld: Instagram @indixoord

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer