Hailey Bieber deelt skincareroutine, inclusief dit betaalbare product

Beauty
door Benthezaterdag, 08 mei 2021 om 11:00
Hailey Bieber kennen we natuurlijk als de vrouw van Justin Bieber, maar ze is nog zoveel meer dan dat! Ze is een topmodel en daarnaast heel veel met beauty bezig. Ze startte onlangs haar eigen YouTube-kanaal waar ze in een nieuwe video haar skincareroutine laat zien. Naast alle dure beautyproducten valt er een bepaalde zalf heel erg op. Het middeltje is spotgoedkoop en het model zweert erbij!
Mrs. Bieber is natuurlijk een stijlicoon, maar ze staat daarnaast ook bekend om haar glowy en healthy skin. In haar nieuwste YouTube video onthult Hailey hoe ze een stralende huid krijgt. Haar grootste tip is om er 's avonds voor het slapen gaan uit te zien als een geglazuurde donut. ''Als ik er niet uit zie als een glazed donut wanneer ik naar bed ga, dan weet ik dat ik iets niet goed heb gedaan,'' legt Hailey uit.
Hailey vertelt ondertussen dat ze een droge en gevoelige huid heeft, daarom kiest ze altijd voor rijke producten met veel olie, zo creëert ze dat glazed donut effect.
Verder legt ze in de video uit dat ze vaak genoeg last heeft van puistjes. ''Ik zorg er dan voor dat ik die plekjes niet aanraak. Ik vermijd ze dan het liefst om nog meer acne te voorkomen. Zelf gebruik ik een medisch voorgeschreven spotcrème om het genezingsproces van de puistjes te versnellen.''
Spotgoedkope lippenzalf
Nadat Hailey haar hele routine heeft laten zien, pakt ze nog een product vast. Het is een echte beauty klassieker die zelfs viral gaat op TikTok! Het gaat om Aquaphor, dit is een vaseline-achtige zalf om je droge huid een hydratatie boost te geven. Hailey vertelt erbij dat zij 'm het liefst voor haar lippen en andere droge plekken op haar huid gebruikt.
Extra opvallend is dat deze lippenzalf gewoon in Nederland te koop is, en helemaal niet duur is. We hebben 'm even voor je opgezocht op bol.com. Dit wondermiddeltje koop je via deze link!
Bron: Glamour