Nieuwe wimper serum gaat viral: 'Wat voor voodoo is dit?'

Beauty
door Verraderlijkwoensdag, 03 februari 2021 om 20:58
Ja, het is weer zo ver: TikTok heeft weer een nieuw wonder-product gevonden. Een Belgische vrouw dit keer heeft een wimper serum van bol.com gevonden waarvan ze steil achterover sloeg toen ze het kocht.
Ze liet op TikTok aan haar volgers weten dat ze helemaal weg is van de wimper serum. Ze zei in de video: 'Bruh ik weet niet welke voodoo er in dit potje zit, maar dit heeft mijn wimpers zo hard doen groeien." De before and after heeft haar besloten de video doen maken. "Ik had echt géén wimpers!".
Ze schreef bij de video: "Besteld van bol.com! Mijn wimpers zijn sterker, voller en langer!! Ik gebruik het al een maand! Elke nacht voor ik ga slapen aanbrengen op de wimpers."
Hieronder kun je de video zien die ze heeft gemaakt. De video ging binnen no time viraal in onder andere Facebook-groepen en de wonder-serum is nu al gekocht door heel veel meiden.
@thewizardliz

Besteld van bol.com! Mijn wimpers zijn sterker, voller en langer!! Ik gebruik het al een maand! Elke nacht voor ik ga slapen aanbrengen op de wimpers

♬ original sound - Thewizardliz

Wil je de serum zelf ook proberen? We hebben gevonden welke het precies is:
Heb je een iets minder groot budget en wil je toch het effect van bizar lange wimpers hebben? We got you! Op TikTok ging namelijk ook nog een mascara viral. Voordeel: hij is mega goedkoop.