Met deze skincare-routine krijg jij de perfecte glow

Beauty
door Benthe
donderdag, 18 maart 2021 om 18:53
Puistjes, mee-eters en rode vlekken - we zijn er geen fan van. Het liefst willen er voor altijd vanaf. Dat kan, met de juiste producten voor je gezicht. Het is namelijk niet heel moeilijk om je huid er mooi uit te laten zien.
Need to know: gebruik je skincare niet alleen 's ochtends voordat je je make-up aanbrengt. Ook voor het slapengaan is dit een must!
Gebruik in de ochtend een kalmerende cleansing crème. Deze van Sensai is snelwerkend en voelt lekker zacht aan op je huid. Klik hier om hem te kopen op Bol.com!
Smeer wat vitamine C over je gezicht met dit serum van Ecooking. Het goedje bevat ingrediënten als hyaluronzuur en natrium PCA. In andere woorden: het verbetert je huid. Hier check je ‘m op Bol.com
Deze primer van Clarins vermindert de rode vlekken en geeft jouw huid een frisse look! Je shopt ‘m hier.
Voordat je gaat slapen is het dus ook belangrijk dat je goede skincare producten gebruikt. Je reinigt je gezicht, net als dat je dat ’s ochtends doet. Dit kan met precies dezelfde cleansing crème!
Gebruik om de dag een klein beetje Retinol van The Ordinary. Dit wondermiddel vermindert naast acne ook lijntjes in je gezicht. Klik hier om ‘m the shoppen.
Last but not least, de moisturizer. Die kan zeker niet missen in jouw routine! Deze gezichtscrème is geschikt voor alle huidtypes en geeft je gezicht een mooie glow. Koop hem hier op Bol.com