Zien: Jennifer Lopez deelt haar geheime highlighter-hack voor een glanzende J.Lo-huid

Beauty
door Benthe
woensdag, 11 augustus 2021 om 19:00
Het is geen verrassing dat we super graag de beautygeheimen van de 52-jarige Jennifer Lopez willen weten. De zangeres ziet er nog steeds geweldig uit en dat willen wij ook! Haar huid heeft geen zichtbare imperfecties of lijntjes en J.Lo heeft áltijd de perfecte glow. Lucky us, want de zangeres heeft eindelijk haar geheim gedeeld hoe je zo'n glanzende huid krijgt.
Dé highlighter-hack van Jennifer Lopez
Op Instagram heeft J.Lo een video gedeeld waarin ze een tutorial laat zien van hoe ze haar highlighter aanbrengt. Ze neemt haar volgers mee in haar routine en nadat ze haar gezicht heeft gecontourd, brengt Jennifer een rosegouden liquid highlighter aan op haar wangen en oogleden. Huh, op haar oogleden? Ja, je leest het goed. Volgens J.Lo zorgt dit ervoor dat alles 'dewy' lijkt. Om haar gezicht een echte glow te geven, gebruikt de zangeres een lichtere kleur highlighter. Met een beauty blender dept ze het over het midden van haar neus, jukbeenderen, kin en onder haar wenkbrauwen. En dan voor 'that real signature J.Lo glow' smeert Jennifer nog wat highlighter op haar cupidoboog en bovenlip. Ook hier gebruikt ze de lichtere kleur highlighter.
De perfecte glow
Dus, hoe krijg je precies die J.Lo glow? Nou zo: gebruik twee kleuren highlighter om dimensie en glans aan je gezicht te geven. Jennifer: ''Highlighter op je jukbeenderen en onder je wenkbrauwen zorgt voor meer symmetrie in je gezicht.''
Et voilà, zo creëer je de perfecte glow!
Hoewel Jlo Beauty nog niet te koop is in Nederland, hebben we een liquid highlighter in zowel een lichte als een donkere kleur voor je gevonden.
Bron: NSMBL.nl