Zó ziet Jessie Maya er dus uit zonder tattoos

Beauty
donderdag, 22 september 2022 om 18:00
jessie maya 1
Jessie Maya herkennen we allemaal door haar uitgesproken uiterlijk; lange nagels, volle lippen en haar tattoos. Nu laat de YouTuber en influencer zien hoe ze eruit zou zien zonder haar tatoeages.
Hieronder zie je hoe Jessie Maya eruit zou zien!

Uiterlijk

Jessie Maya houdt van een uitgesproken uiterlijk. Ze is niet vies van een fillertje, veel make-up en tattoos. De influencer krijgt vaak haat op haar uiterlijk. Vaak gaat dat over haar tattoos. Dit was de reden dat Jessie Maya besloot ze voor een video haar tatoeages weg te halen.

Zonder tattoos

Nadat we Jessie Maya alleen mét tattoos kennen, hebben we haar nu ook zonder gezien. In haar video op YouTube bedekt ze haar tatoeages met een full coverage lichaamsfoundation. Het was een hele klus om haar negentig tattoos te bedekken. Ze vertelt dat ze dit nooit eerder heeft gedaan, omdat het dus zoveel werk kost. “En weet je wat nog meer werk is dan het erop doen? Het eraf halen”, vertelt Jessie. Het resultaat is verbluffend.
jessie maya 810x1024
Op de volgende pagina zie je het resultaat!
Lees verder op deze pagina!

Reacties van haar vrienden

Jessie Maya besloot haar vrienden te FaceTimen, nadat ze klaar was met het bedekken van haar tatoeages. Het valt op dat de meeste vrienden het niet eens doorhebben dat ze er anders uitziet. Dit viel ook de mensen in de reacties op. “Zo leuk om te merken dat het niemand opvalt… Mensen zien je gewoon als Jessie zowel met als zonder tatoeages. Dat is echte vriendschap.” Iemand anders vertelt: “Geweldig dat niemand het ziet. Zo zie je maar dat het helemaal niet om uiterlijk gaat. Het gaat om jou, als mens. Ik hoop dat je beseft hoe een mooi mens jij bent!”

Resultaat

Hieronder zie je het resultaat.
Bron: Fem-Fem | Beeld: Instagram, YouTube