Beelden: Famke en Denzel krijgen bizarre haatberichten binnen

Famke Louise en Denzel Slager liggen onder vuur. Het stel zou op Curaçao een auto hebben gehuurd in ruil voor een promotie op Instagram, maar die belofte maakten zij niet waar. Nu krijgen ze een hoop haatberichten op hun socials.

Denzel en Famke staan vaak in de spotlights en dat heeft ook zo zijn nadelen. Laatst lekte uit dat de twee een auto hadden gehuurd op Curaçao. Als zij een foto van de auto op hun Instagram zouden zetten, hoefden ze niks te betalen. Maar dit deden ze niet en het bedrag van de auto hebben ze ook niet terugbetaald.

Discriminatie

Veel volgers vinden dit écht niet kunnen en lieten al snel hun mening horen. Sommige berichten gaan echter veelte ver en zijn zelfs discriminerend. Denzel deelt een greep van de reacties op zijn Instagram Stories. “Hoop dat je kind verongelukt in die Maxi-Cosi die je gejat hebt”, schrijft een volger onder een gezinsfoto.

Berichten

In zijn privéberichten krijgt hij ook wat heftige reacties. “Zwarte aap, je hoort in diergaarde Blijdorp thuis”, schrijft iemand. Bekijk de berichten hieronder.

Beeld: Instagram @famkelouise_

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer