Bekeerde EOTB-Jurney uitgescholden om hijab, ze confronteert haar

Journey, bekend van Ex On The Beach, confronteert een vrouw die haar uitscheldt om haar hijab. Ze heeft zich recentelijk bekeerd tot de islam en draagt nu voor het eerst een hoofddoek, wat tot ophef leidt.

Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Journey’s bekering tot de islam

Journey, die we kennen van het realityprogramma Ex On The Beach, heeft onlangs de stap gezet om zich te bekeren tot de islam. Ze liet ons al eerder weten dat ze bezig was met het verdiepen in dit geloof. Voor het eerst ging ze met een hijab naar buiten, maar dit ging niet zonder slag of stoot.

Confrontatie in de winkel

Realityfbi deelde op het Juicekanaal beelden van een aangeslagen Jorney. Ze maakte een video waarin ze haar frustratie uitte over een incident in een winkel. Een vrouw had haar benaderd, haar van top tot teen bekeken en had gezegd: “Wat een schande ben jij”.

Journey vertelt dat ze moeite heeft moeten doen om zich in te houden. “Ik ben moslim en moeder, dus heb geen keuze. Maar ik zal niet liegen, die vrouw heeft God nodig”, zegt ze.

Bekijk hieronder de video:

Van realityster tot moeder en moslima

De influencer, bekend van haar deelname aan Ex On The Beach en haar tumultueuze liefdesleven met ex Odim, is moeder van twee kinderen. De vader van het tweede kindje houdt ze nog geheim. Ze kozen voor een islamitische opvoeding voor hun dochtertje.

Op social media werd haar al gevraagd of ze moslim was. Ze liet weten dat ze hier binnenkort meer over gaat vertellen. Voor nu maakt ze dus een duidelijk statement door voor het eerst in het openbaar een hijab te dragen.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer