Belangrijk geheim over 3e seizoen Bridgerton uitgelekt

Bridgerton liet weten dat Regé-jean page helaas niet in het tweede seizoen te zien zou zijn. Hier waren veel fans heel verdrietig over. Want wie wil nou niet z’n vlam op zijn scherm zien?!

Gelukkig hebben ze bevestigd dat er een 3e seizoen komt! Actrice Nicola Coughlan (Penelope Featherington) deelt eindelijk een héél juicy feitje met ons!

Verklapt

Nicola Coughlan speelt de rol van Penelope Featherington, en wij als kijkers zijn he-le-maal obsessed met de romance die tussen Penelope en Colin Bridgerton opbloeit. Dus deze spoiler is héél goed nieuws voor ons!

3e seizoen

Oké we gaan je niet langer in spanning houden, Nicola heeft verklapt dat seizoen drie volledig gaat om de love story tussen haar (Penelope) en Colin! Eigenlijk zag niemand dit aankomen, omdat het derde seizoen volgens de boekenreeks over Benedict Bridgerton zou draaien. Dit blijkt dus toch niet waar te zijn.

Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten tot het derde seizoen uitkomt! Nicola deelde het nieuws via haar Instagram. “Net als Lady Whistledown heb ik heel lang een geheim moeten bewaren… Maar ik kan jullie eindelijk vertellen dat Bridgerton seizoen drie over Colin en Penelopes verhaal gaat” deelt de actrice enthousiast op Instagram.

Bron: girlscene.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer