Bewijs gevonden dat André Hazes en Monique Westenberg weer bij elkaar zijn

Een juicekanaal heeft vandaag interessante informatie gedeeld over André Hazes en Monique Westenberg. Zo zou er een verzoening zijn (geweest) tussen de twee en zouden ze het weer samen gaan proberen.

Althans, als het aan André Hazes ligt!

Hazes-soap

De Hazes-soap lijkt maar niet ten einde te komen. De geruchtenmolen blijft maar draaien rondom André Hazes en de mensen om hem heen. Met één ding als hoofdpunt: Komen André en zijn baby momma Monique weer bij elkaar of niet? Yvonne Coldeweijer maakte eerder ook al bekend dat er degelijk wel sprake is van een verzoening. Alhoewel Monique dit zelf steevast ontkent, lijkt het erop dat André Hazes het nu stiekem heeft verklapt.

Tatoeage

André Hazes lijkt zijn liefde voor Monique namelijk openlijk te hebben verklaard door een tattoo te laten zetten. Het Juicekanaal Realityfbi deelde een scoop waarin te zien is dat de zanger de tekst “I’m forever yours, Faithfully” liet tatoeëren, afkomstig van een nummer van zijn favoriete band, Journey. De tatoeëerder plaatste een foto van de tattoo op sociale media met de opmerking “Echtgenoot’s handschrift”, wat suggereert dat Monique de inspiratie was voor de tattoo.

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat André lijkt te suggereren dat hij en Monique weer bij elkaar zijn. Eerder leek hij dit al te doen tijdens een optreden, waarbij hij een nummer zong dat duidelijk gericht was aan Monique. Ook Yvonne, de moeder van André, heeft al eerder laten weten dat er wel degelijk sprake is van een verzoening tussen André en Monique, hoewel Monique dit steeds ontkent.

Benieuwd naar hoe de tattoo er uit ziet en andere informatie? Lees dan snel verder door naar de volgende pagina te klikken.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer