Bewijs gevonden dat Jaimie Vaes liegt over haar nieuwe vriend

Jaimie Vaes heeft nog maar net bekend gemaakt dat ze een nieuwe vriend heeft, maar haar kersverse relatie wordt direct al in twijfel getrokken. Tegen RTL Boulevard onthulde ze het grote nieuws, maar veel mensen vonden haar helemaal niet stralen en denken daarom dat ze het verzonnen heeft. Nu heeft JuiceChannel nog meer ‘bewijs’ dat Jaimie liegt over haar nieuwe boyfriend.

Plotseling

Jaimie gaat nu met Afshin Momadi, die ze al een hele lange tijd kent. Ze zijn al twaalf jaar bevriend en het kwam best wel onverwachts voor Jaimie. Ze was namelijk van plan om een lange tijd vrijgezel te blijven en was helemaal niet klaar voor een relatie. “Maar het is zo gelopen”, aldus Jaimie.

Alweer gescheiden

Het koppels is echt pas net samen, maar zijn nu alweer gescheiden van elkaar. En dat vinden de juicekanalen maar apart. Juicechannel meldt op Instagram dat Jaimie momenteel op Ibiza is terwijl Momadi in Bodrum zit. “Als je net samen bent dan wil je toch het liefste samen zijn”, schrijven ze erbij. Hierdoor beginnen ze steeds meer te twijfelen of de relatie wel echt is, of dat Jaimie gewoon een reactie van haar ex-vriend Jorik wilt uitlokken?

Wat denk jij?

Bron: JuiceChannel / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer