Billie Eilish heeft een nieuw vriendje en zo ziet hij eruit

Het was eigenlijk al een tijdje stil rondom de nieuwe superster van onze generatie Billie Eilish. Althans, qua geruchtencircuit. De populaire zangeres heeft onlangs nog een documentaire uitgebracht en behaalde weer een megahit met het nummer ‘Therefore I Am’. Maar in de roddelwereld was het, op het feit na dat ze haar haar in een nieuwe kleur verfde, behoorlijk stil. Tot nu…

Billie werd deze week namelijk intiem gespot met een nog onbekende jongen. Het internet deed in no time zijn werk, en die jongen bleek Matthew Tyler te zijn. Wie is hij? Nou, volgens zichzelf een ‘schrijver en acteur uit Los Angeles’, zo schrijft hij in zijn Instagram bio. Wel handig, want Billie Eilish woont zelf ook in Los Angeles, en is natuurlijk ook actief in de entertainmentwereld.

Opmerkelijk detail vinden fans het leeftijdsverschil tussen de twee. Billie Eilish is namelijk 19 jaar oud, en deze nieuwe jongen is 29 jaar oud. Veel discussie volgde op social media of dit niet te veel verschil is. Hoe dan ook, de twee zien er uit alsof ze het samen heel gezellig hebben.

Ze werden samen gefotografeerd tijdens het uitlaten van de hond. Bekijk die foto’s, en dus hoe hij er uit ziet via deze link.

Bron: Gloednieuw.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer