Bom gebarsten tussen André en Monique tijdens vakantie

De drama tussen André Hazes en Monique Westenberg is nog lang niet voorbij. Hoewel het steeds beter leek te gaan tussen de twee, is er opnieuw een bom gebarsten in de familie.

Docu-serie van André

Het is geen nieuws meer dat André druk bezig is met de opnames voor zijn docu-serie. Onlangs is hij samen met Monique en hun zoontje naar Amerika gegaan, waar het gezin in de rust van elkaar kon genieten. Ondertussen werd er gefilmd voor de serie en de hereniging van André en Monique staat daarin centraal. Ook gingen er geruchten dat ze naar de bruiloft van het koppel toe willen werken!

Twijfels over Monique

Maar er wordt roet in het eten gegooid. Rachel kan Monique nog altijd niet uitstaan en wilt niet dat haar zoon weer naar haar terug gaat. Yvonne Coldeweijer deelt op Instagram dat André altijd braaf naar zijn moeder luistert en er nu dus twijfels zijn ontstaan vanuit zijn kant!

Yvonne meldt dat er extra afleveringen op de planning staan, maar het contract voor die extra afleveringen is nog niet getekend! Ziet de volkszanger er dan nu toch vanaf? Heeft Rachel zodanig op hem ingepraat dat hij aan het twijfelen is aan zijn toekomst met Monique? To be continued…

Bron: Yvonne Coldeweijer / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer