Breaking: André Hazes gefotografeerd met nieuwe vriendin

De breuk van André en Sarah bleef een lange tijd alleen bij geruchten, tot vorige week: André verwijderde alle foto’s van hun samen van zijn Instagram. Iedereen dacht dat hij daarna weer bij zijn ex Monique was, maar deze foto bewijst het tegendeel.

Kerstinkopen

Het gaat namelijk al een tijdje rond dat André het erg gezellig heeft met Anne Rose. Dit heeft Yvonne Coldeweijer vandaag bekend gemaakt. Anne kent de Hazes familie al wat langer en is een goede vriendin van de zoon van Rosanna Kluivert en werkt als verkoopmanager van het roze restaurant Mama Kelly. Ze zou gisteren samen met André en Rachel kerstinkopen hebben gedaan. Check het op de foto hieronder:

Ook deelt Yvonne dat Anne nu de administratie van Rachel doet, maar dat Rachel zelf nog niet weet dat de twee daten. Ook Sarah van Soelen kent Anne en zij volgen elkaar nog steeds. “OMG, Anne Rose mag wel uitkijken bij het zebrapad”, schrijft Yvonne erbij.

Het gaat zelfs zo goed, dat de twee samen een weekendje naar Londen gaan in januari. “Ik heb bewijs. It’s LOVE!!!”, zegt Yvonne.

Bron: Instagram @lifeofyvonne / Beeld: Instagram @andrehazes

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer