Breaking: EOTB-Jørney en Odim uit elkaar na ‘fysiek geweld’

Over het stel hoorde we de laatste tijd al meer, het zou niet zo goed gaan in hun relatie. Laatst was het een telefoon gesprek wat uit de hand liep, nu is het dusdanig uit de hand gelopen dat het tot geweld is uitgebarst.

Inmiddels is het ook officieel: Ex on the Beach-liefdes Jorney en Odim zijn uit elkaar.

Racistische uitlatingen

Op Instagram liet Jorney namelijk weten: “Zoals jullie weten is de afgelopen dagen het een en ander rond gegaan. Middels deze weg wil ik jullie laten weten dat wij officieel uit elkaar zijn.
Zoals jullie allemaal weten heb ik in emotie vreselijke dingen geroepen naar mijn ex. Ook heb ik ook racistische uitlatingen gedaan. Dit had nooit mogen gebeuren en ik hoop dat jullie realiseren dat ik geen racist ben.”

Fysiek geweld

Zo vertelt ze ook: “Als ik echt een racist was dan had ik nooit een relatie genomen met iemand die een huidskleur heeft. Zelfs mijn eigen dochtertje heeft een getinte huidskleur. In het belang van onze dochter wil ik er niet te gedetailleerd op in gaan. Wat ik wel kan zeggen is dat mijn ex-partner en ik erge ruzie hebben gekregen waarbij fysiek geweld is gebruikt. Verder zijn er van beide kanten uitlatingen gedaan die niet door de beugel kunnen.”

Definitief voorbij

Ze vervolgt met: “Ik neem afstand van de woorden die ik heb uitgesproken, ik was op dat moment mezelf niet. Ik wil tegen alle mensen die ik hierbij heb beledigd mijn oprechte excuses aanbieden, verder zal ik iedereen willen vragen om mij en mijn dochter met rust te laten.”

Eerder gingen Jorney en Odim al eens uit elkaar omdat Odim vreemdging toen zijn vriendin zwanger thuis op de bank zat, nu is het dus écht definitief voorbij.

Bron: lovereality.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer