Channah Koerten vertelt voor het eerst over haar nieuwe vriend

Channah en Quentin zijn nu écht verleden tijd en zij heeft onlangs bekendgemaakt dat ze een nieuwe lover heeft. In een interview met Linda vertelt ze meer over hem.

Een tijdje terug vertelde Channah tijdens een vragenrondje dat ze niet meer single is. Fans kwamen er al gauw achter wie haar nieuwe vlam is: oud-profvoetballer Orlando Smeekes.

Match

Channah vertelt openhartig over hoe ze hem heeft leren kennen. “We zijn nog niet zo heel lang samen en zagen elkaar voor het eerst in de sportschool. Ik ben weer helemaal into het sporten, dus het is een goede match.” Zo cute!

Lastig

De EOTB-ster is lange tijd samen geweest met Quentin. Helaas kwamen ze er na hun tweede kindje achter dat ze toch niet zo goed bij elkaar passen. Hij vond het eerst nog wel lastig om haar met een nieuwe gast te zien, maar nu vindt hij het helemaal prima. “Tuurlijk, het is altijd een lastige situatie, maar we wisten allebei dat het eraan zat te komen”, vertelt ze. “Quen komt vaak over de vloer voor de kids, dus we konden er niet omheen. Ze gaan goed met elkaar om en we zijn allemaal bevriend. Quentin gunt me alle liefde en geluk.”

Haar nieuwe lover:

Bron: Fem Fem / Beeld: Instagram @channahkoerten

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer