Channah onthult wat er met haar en Quentin aan de hand is

De laatste paar weken zien we een bizarre situatie zich voltrekken op de social media kanalen van ex realitysterren Channah en Quentin. De twee leken er maar op los te ruziën, zelfs tot het punt dat Quentin nu twee keer uit huis is weggelopen danwel weggestuurd door Channah.

In haar laatste vlog vertelt ze haar volgers eindelijk wat er nou precies aan de hand is. Zo laat ze beelden zien ‘waar Quent nog in zit’. Dat moest ze uitleggen, vond ze. Ze vertelt:

“Ik ga jullie eventjes vertellen wat er is gebeurd. We zitten natuurlijk allemaal thuis. Ook Quen en ik. We kunnen gewoon helemaal niks doen en zitten 24/7 op elkaars lip.”

“Dus, ik heb gezegd tegen Quen: ga gewoon weg, ik ben je helemaal zat. Quen was het daar wel mee eens, dus hij ging ervandoor. Toen zag ik op Instagram dat hij naar Parijs was gegaan, en dat betekent dat ik er helemaal alleen voor sta.” Channah vindt dat echter geen ramp. “Ik vind het niet zo erg, maar het is wel vervelend dat Quen z’n telefoon uitzet. Niemand kon hem bereiken – zelfs zijn eigen moeder niet. Hij zal wel de tijd van zijn leven hebben in Parijs. Hij is daar namelijk nog nooit geweest.”

Nu zit Channah dus thuis alleen met twee kinderen. Maar ze vindt het niet heel erg. “Ik vind het helemaal niet zwaar met twee kinderen. Ik heb juist even rust nu. Maar vanaf nu sta ik er wel echt helemaal alleen voor.”

Bekijk hieronder de vlog in kwestie.

Lees ook: Quentin door Channah uit huis gezet, slaapt nu in auto

Bron: LoveReality.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer