Chantal krijgt kritiek op seksleven: “Geen geld voor een trui”

Chantal Janzen deelt niet alleen haar naaktfoto’s in haar magazine &C, ze praat ook openlijk over haar seksleven. Ze zegt bijvoorbeeld dat haar drukke werkschema er vaak voor zorgt dat ze er niet genoeg tijd voor heeft.

Seksleven

Als voorbeeld vertelt ze dat tijdens de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival, ze niet veel intiem was. “Maar dat is oké. Ik ben niet het type dat denkt: nou, voor het vaderland dan maar. Ik ga niet klaarliggen terwijl ik in mijn hoofd teksten aan het repeteren ben. Ik vraag me ook af of dat opwindend is voor een partner, als ik daar gewoon lig als een passief wezen. Maar hé, als het voor jou werkt, ga vooral je gang.”

Daarnaast legt ze uit dat haar partner en zij geen vaste dagen hebben. En eerlijk gezegd, ze geeft niet zoveel om wat anderen daarvan vinden. “We doen het alleen als het goed voelt voor ons en dat werkt prima. Een keer per maand? Oké. Vier keer per week? Ook oké.”

chantal janzen


Coverfoto

Sommige mensen vinden het een beetje overdreven hoe open Chantal Janzen praat over haar huwelijk. Ze zeggen dat het interview te persoonlijk is en dat ze niet hoeven te weten hoe ze haar vrije tijd doorbrengt. Ook kreeg ze kritiek op de coverfoto: “Eigen magazine, musicalster, presentatrice op prime time… maar geen geld voor een trui.”

Lees snel verder op de volgende pagina!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer