Creepy: Meisje appt haar overleden vriendje nog altijd, wordt ineens geblokt

Op TikTok gaat een meisje viral dat een super creepy bericht deelt. Nadat haar vriend overleed, stuurde ze nog berichtjes naar hem, tot dat ze ineens geblokkeerd werd!

Samantha maakt een screenopname van de berichtjes die ze naar haar vriend Austin stuurde, die op 4 januari overleed. Ze heeft de berichtjes geblurd, maar wilde laten zien dat haar appjes eerst allemaal aankwamen en op een bepaald moment niet meer. “POV: you text your bf that died until the texts turned green”, schrijft ze bij de video.

Geblokkeerd

Aan het einde van het filmpje is te zien dat haar appjes niet meer aankomen. Een automatisch berichtje geeft aan dat ze geblokkeerd is door het nummer. Samantha krijgt honderden reacties van mensen die ook berichtjes sturen naar hun overleden partner en nog steeds betalen voor hen telefoonkosten.

Waarschijnlijk heeft iemand anders nu het nummer van Austin gekregen. Toch kunnen sommige mensen niet geloven dat diegene haar geblokkeerd heeft. “Waarom zou je iemand blokken als je de berichtjes ook op stil kan zetten?”, reageert iemand in de reacties. Bekijk de TikTok hieronder.

@samantharhodes42

biggest heartbreak

♬ youre not part of alt tiktok – –

Bron: DailyDot / Beeld: TikTok, Unsplash

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer