Dames delen pikante details van een geheim feestje bij Ali B thuis

Een dame die ooit bij een huisfeestje van Ali B was, verteld nu meer over hoe het eraan toe ging. De dame werd naar eigen zeggen door Ali benaderd en is met een vriendin naar een huis gegaan voor een huisfeestje in Amsterdam.

Wat ze heeft meegemaakt ik bizar!

Huisfeestje

De dame vond het allemaal heel raar. “We liepen op het Leidseplein en Ali liep daar ook met twee vrienden. Ze spraken ons aan en vroegen of we zin hadden in een huisfeestje.” De dames gingen mee. Ze moesten hun telefoon in een kluis leggen. Ook zagen ze meerdere Rolexen op tafel liggen en er huppelde een konijn door de kamer.

Ali zelf was op dat moment weg. De man des huizes zou gezegd hebben dat Ali op deze manier vaker zijn dames het bed in probeerde te krijgen. Een moment later werd stond Ali woedend voor de deur. Ali mocht blijkbaar niet naar binnen en zou heel vaak gebeld hebben. “De ene na de andere boze voicemail kwam binnen.”

De dames hebben daar wat gedronken. “Ali zei dat hij in een hotel zat met drie escorts en dat hij zich prima aan het vermaken was. BIZAR!”

Op de volgende pagina lees je meer details over het huisfeestje van Ali B.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer