Danique Bossers reageert op alle Most Wanted-ophef

Eerder deze week deelde het roddelaccount Juice Channel verhalen van slechte werkervaringen bij Most Wanted op hun Instagram. De baas van het kledinglabel, Danique Bossers, reageert op alle ophef.

Het account bracht via screenshots naar buiten dat het werken bij Most Wanted ‘geen pretje’ zou zijn en dat je er zwaar onbetaald krijgt. “Volgens een van deze werknemers moet je bij Danique in de smaak vallen als je iets voor elkaar wilt krijgen. De stagiaires worden uitgebuit en krijgen taakjes die helemaal niet bij hun opleiding passen”, schrijft Juice Channel in hun Stories.

Nadat zij dit deelden, stroomden er berichtjes van oud-werknemers binnen die hetzelfde hadden meegemaakt. Het nieuws is ook niet aan Danique Bosser zelf voorbijgegaan en ze reageert via Instagram op alle ophef die is ontstaan.

Ze begint haar bericht met dat ze destijds nog heel jong was en niet veel verstand had van het managen van een team. “De berichten die gisteren over mij en de werksfeer bij MW voorbijkwamen, raken mij ontzettend. Het was erg confronterend en pijnlijk om te lezen, omdat ik een deel van de berichten begrijp en erken dat het niet altijd zo is gegaan zoals het hoort, daar ben ik ook niet trots op.”

Tot slot schrijft ze dat ze nu ‘haar handen ervoor in het vuur steekt’ om een betere sfeer te creëren. Lees haar hele reactie hieronder.

Beeld: Instagram @daniquebossers

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer