Dankzij deze IKEA-tas hack hoeven bruiden nóóit meer moeilijk te doen op de wc

Trouwen is voor de meeste mensen een droom die uitkomt. De jurk is vaak al maanden van te voren uitgekozen en ziet er sprookjesachtig uit, maar echt praktisch is het niet. Zeker niet als je nodig naar het toilet moet. Deze bruid heeft daar de perfecte oplossing voor bedacht!

Tina kwam namelijk de dag voor haar bruiloft met een geniaal idee. Met deze simpele hack wordt het plassen met haar trouwjurk aan een stuk gemakkelijker.

IKEA-tas

Het enige wat zij hiervoor heeft gebruikt, is een simpele IKEA-tas, die iedereen kent en wel ergens in haar kast heeft liggen. Ze knipte de onderkant van de tas kapot zodat ze de tas om haar lichaam kon doen tijdens het plassen. We horen je denken: hoe zit dat dan? Nou eigenlijk heel simpel, bekijk de foto hieronder maar!

Viraal

De foto’s gingen al snel viraal en anderen vinden het ook een geniaal idee. De trouwjurk is namelijk netjes opgerold en zal niet vies worden door een vieze badkamervloer. Tina zelf is erg tevreden over haar uitvinding. “Wat ik het leukst vind, is dat het bijna gratis is en mij in staat stelt om mijn leven gemakkelijker te maken op mijn trouwdag”, laat ze erover weten. Ga jij deze hack uitproberen?

Bron: De Telegraaf

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer