Dave Roelvink onthult iets over Yolanthe en Donny wat iedereen al zag aankomen

Je kunt er de laatste tijd niet omheen: de geruchten over dat er wat zou spelen tussen Yolanthe en Donny. Ze zijn al meerdere keren samen gespot, maar ze doen zelf geen uitspraken over een mogelijke romantische klik. Donny’s broer Dave doet dat daarentegen wel…

Donny had een tijd een relatie met Janice, maar dat is kort geleden helaas gestrand. Volgens verschillende geruchten zou hij het nu heel gezellig hebben met de enige echte Yolanthe. De twee zijn de laatste tijd meerdere keren samen gezien. Het is geen verrassing als Yolanthe weer aan de man is, want de beauty heeft laatst in een interview aangegeven dat ze openstaat voor een nieuwe vent in haar leven. Zou dit Donny zijn?

Hoewel er veel geruchten zijn en fans denken dat zij een knap setje zouden zijn, hebben de twee zelf nog niet gereageerd op de geruchten. In de ochtendshow van Radio 538 geeft Dave Roelvink een eerlijke antwoord op de geruchten. “Pfoe, dat zouden wel knappe kinderen worden”, reageert hij als hem gevraagd wordt of er iets speelt tussen Yolanthe en Donny. Daarna onthult hij dat ze twee keer een drankje zijn gaan doen, maar dan wel ‘op vriendschappelijke basis’. Hmm, geloven jullie dat?

Check de video via deze link!

Bron: Radio 538

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer