De Bachelors Julia krijgt veel haatreacties op social media

Veel kijkers gingen door de laatste afleveringen van De Bachelor steeds meer twijfelen aan de oprechtheid van deelneemster Julia. Hoewel zij een goede klik had met Tony, had zijn bestie Carmen er twijfels over. Het hielp ook niet mee toen de productie erachter kwam dat Julia voor haar deelname met een andere Bachelor datete.

Tijdens een intieme date waarbij Tony en Julia samen een film keken onder een dekentje, sloeg de vonk over tussen de twee. In de afleveringen die volgden zag je dat het een echte match was, maar de komst van zijn bestie Carmen zette alles op zijn kop. Zij twijfelde aan haar oprechtheid en was bang dat ze meedeed om haar acteer carrière een boost te geven.

Ondanks de twijfels en het nieuws dat ze hiervoor met een andere Bachelor datete, mocht Julia mee op een romantische 24-uurs date met Tony. Uiteindelijk kreeg zij de laatste roos. Kijkers gaven hierover hun ongezouten mening op social media. In een Instagram Live geeft Julia toe dat de haatreacties over haar oprechtheid haar veel pijn doen. “Iedereen heeft natuurlijk hun eigen mening, maar ik vind het erg jammer dat zij dit baseren op een indruk die ze van mij krijgen, omdat ik actrice ben.”

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer