De bom is gebarsten bij de Hazes: Rachel en André staan lijnrecht tegenover Roxeanne

Roxeanne heeft donderdagavond een boekje opengedaan over de trauma’s in haar jeugd. Ze haalt hierbij hard uit naar haar moeder Rachel. Op vrijdag kwamen Rachel en André jr. met een statement naar buiten en laten daarmee zien dat ze lijnrecht tegenover Roxeanne staan.

In het programma Beste Zangers onthulde Roxeanne dat ze een ‘nare vorm van heimwee’ opliep door ’trauma’s uit haar jeugd’. Dit kwam onder meer omdat haar moeder na de dood van André veel tijd stak in haar boek. “Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen.”

Statement Rachel

Rachel liet later aan RTL Boulevard weten dat ze de uitspraken ziet als een ‘rijke fantasie van een toen nog jong meisje’. Later kwam ze zelf ook met een statement en daarin schrijft ze dat ze het ‘onbegrijpelijk’ vindt. “Bijzonder ook dat dit nooit eerder direct aan mij of aan anderen aan mij/onze naasten omgeving is gemeld, terwijl ik er altijd vanuit ging dat binnen ons gezin alles bespreekbaar was”, laat ze vol ongeloof weten.

Schaamte

Onder het bericht van Rachel reageert ook André en daar haalt hij hard naar zijn zus uit. “Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen. Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen”, schrijft hij. Verder laat hij weten dat hij zich totaal niet kan vinden in de bevindingen die zijn gedaan.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer