De droevige reden waarom Odim zijn dochtertje nooit meer gaat zien

Jørney en Odim kennen elkaar van Ex On The Beach en werden daar verliefd op elkaar. Eenmaal terug in Nederland kregen zij een relatie, maar die is inmiddels weer over. Toch hebben de twee nog iets wat elkaar verbind: hun dochtertje genaamd Aaliyah.

Het is niet de eerste keer dat de twee uit elkaar zijn. Ze hebben het samen nog geprobeerd, maar de ruzies werden hen uiteindelijk teveel. Jørney geeft op haar Instagram een update over hoe de situatie nu is.

Niet belangrijk

De blondine krijgt de vraag of Odim hun dochter nog wel ziet. “Dat was in eerste instantie wel de bedoeling, maar Odim heeft laten zien dat zij eigenlijk ook niet belangrijk is voor hem.. Aaliyah en ik zijn lekker samen”, geeft ze aan.

Opgroeien

Jørney vertelt vervolgens dat dit ook maar beter is en haalt hard naar hem uit. “Uiteindelijk is het beter voor haar om niet met zo’n persoon in haar omgeving op te groeien. Ik zal haar altijd alles geven wat ze nodig heeft qua liefde en het juiste voorbeeld. Ze is heel vrolijk en positief. Echt zo’n lief meisje.”

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer