Roddel: De vriend van Anna Nooshin maakte een andere vrouw zwanger

Gisteravond maakten Anna Nooshin via haar Instagram Story bekend dat zij en Nassim hebben besloten om uit elkaar te gaan. Via Juice Channel komt er meer over het stel naar buiten…

Iets wat niemand verwacht!

Uit elkaar

Anna liet via haar Story weten: “Met veel verdriet, maar ook veel liefde, hebben Nassim en ik besloten om uit elkaar te gaan.” Ze vervolgt met, “Ik hou heel veel van hem en zal altijd dankbaar zijn voor de mooie jaren samen. Mijn geloof in de liefde zal er altijd zijn en ik zal de tijd die we samen hebben gehad koesteren. Ik hoop dat we hier beiden in rust mee kunnen dealen. Hoop voor begrip”

Al enige tijd

Juice Channel lieten weten via bronnen gehoord te hebben dat de relatie tussen Anna en Nassim al een hele tijd over is. Volgens bronnen zou Anna de laatste tijd niet zo lekker in haar vel zitten en wilde ze daarom even wachten met de relatiebreuk naar buiten brengen.

Het had overigens al kunnen opvallen dat de twee al uit elkaar waren, want de laatste tijd kwamen er geen foto’s samen meer voorbij. Ook iets opmerkelijks is dat Anna haar verlovingsring niet altijd meer droeg…

Zwanger

Ook laat Juice Channel weten met oude medewerkers gesproken te hebben van Nassim. Zij vertellen het volgende schokkende verhaal, is het toch maar beter dat Anna van hem af is.

De oude medewerkers geven verschillende dingen aan. Zo zouden ze bang zijn van Nassim, ze hebben een contract moeten ondertekenen dat ze geen contact zouden nemen met de media ect. Volgens een andere oude medewerker is Nassim meerdere keren betrapt door Anna op vreemdgaan. Nassim zou ook vreemd gaan met een collega van hem, zij zou uiteindelijk zwanger zijn geworden van hem. Nassim heeft haar toen zo onder druk gezet, dat zij het uiteindelijk heeft laten weghalen. Anna zou hier overigens ook van op de hoogte zijn. Op dat moment zijn de twee al even uit elkaar geweest.

Problemen op Zakelijk vlak

Familieleden van de zwangere vrouw zijn woest naar kantoor gekomen, maar Nassim durfde hen niet te woord te staan.

Ook op zakelijk vlak heeft Nassim problemen. Er zouden volgens oud medewerkers altijd wel mensen voor hem bij de ingang staan. Hij heeft ook twee compagnons uitgekocht omdat ze er achter kwamen dat hij heeft gefraudeerd. Dat liep uit tot een hele oorlog, sindsdien loopt Nassim met een bodyguard rond. Ook is hij in 2020 offline gegaan van Instagram.

Bron: JuiceChannel

Onze favorieten

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer