Deze acteur uit Spangas is gearresteerd

We zijn er allemaal wel mee opgegroeid: Spangas. Tenminste, voor de mensen die elke keer nadat ze uit school kwamen meteen hun televisie aanzetten. Oftewel: iedereen. Best heftig nieuws, want een acteur uit de populaire tv-serie SpangaS blijkt gearresteerd te zijn. Hierdoor verliest hij zijn rol in het programma.

Het gaat om Doganay Cekic. Hij zou in het aankomende seizoen van SpangaS de Campus te zien zijn. Doganay verscheen een paar weken geleden ineens niet meer op de set. Het lukte ook niet om met hem in contact te komen.

Een woordvoerder van KRO-NRCV bevestigd het nieuws en vertelt aan Story: “Uiteindelijk kregen wij via een advocaat te horen dat hij in hechtenis zat en daarom niet meer op de set zou verschijnen.” Meer informatie hadden ze niet, dus besloten ze om Doganay te vervangen door een andere acteur. “De afleveringen waar hij in zat, nemen we opnieuw op.”

KRO-NCRV weet nog steeds niet waarom er een strafrechtelijk onderzoek loopt naar Doganay. Zelf post de acteur in zijn Instagram Stroy: “Ik ben van de week bij de producent op kantoor geweest. Ik kan geen inhoudelijke reactie geven, omdat ik moet wachten op verdere ontwikkelingen.”

Bron: Gloednieuw.nl / Beeld: SpangaS

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer