Deze Bachelor-deelneemster heeft al een nieuwe vriend in Nederland

Thomas van der Vlugt nam in de laatste aflevering afscheid van de mooie Isabella Opdam. Bij RUMAG laat ze weten dat ze dit helemaal niet zo erg vindt, want ze heeft een nieuwe lover!

De eerste date van Thomas met Isabella was mega romantisch: ze lagen knuffelend naar de sterrenhemel te kijken. Er leek een vonk te zijn tussen de twee, maar uiteindelijk ontstond er toch geen liefde.

Buiten de lijntjes

In de laatste aflevering werd duidelijk dat het toch niks werd tussen hen. Thomas liet weten dat hij haar supermooi vindt, maar dat ze ‘niet genoeg buiten de lijntjes kleurt’. Isabella vertrok naar Nederland en niet veel later vond zij hier wél de liefde.

Verliefd

Isabella vertelt op de bank bij RUMAG dat het niet als een verrassing kwam dat zij naar huis werd gestuurd. Ook laat ze weten dat ze er helemaal oké mee is. Presentator René Watzema vraagt vervolgens of zij nu actief is op datingapps en daar reageert de hoedenmaker op: “Ik gebruik geen dating apps en ga ze ook niet downloaden, ik heb het namelijk al gezellig met iemand.” Vervolgens vertelt ze dat ze verliefd is. OMG!

Serieus

Het is behoorlijk serieus tussen de twee. “Het voelt allemaal heel goed en het lijkt alsof we elkaar al jaren kennen”, aldus Isabella. Wij zijn mega benieuwd wie haar nieuwe lover is!

Bron: RUMAG / Beeld: Instagram @isabellaopdam

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer