Deze BN’er zei nee tegen The Bachelor

Na Gaby en Marvin is het nu eindelijk tijd voor Tony om te schitteren in The Bachelor. Hij pakte de kans om de ware liefde te vinden in deze datingshow met beide handen aan, maar déze BN’er dacht daar anders over. Hij sloeg het aanbod namelijk af.

Tony hoopt in The Bachelor zijn ware liefde tegen het lijf te lopen. Twintig vrijgezelle dames proberen zijn hart te veroveren in het zonnige Kroatië. Dat klinkt als muziek in de oren. Toch worden niet alle mannen hier warm van, want niemand minder dan Rick Brandsteder werd ook voor het programma gevraagd, maar hij wees het af.

Rick presenteert The Bachelor zelf, alleen zag het niet zitten toen de makers hem vroegen of hij ‘The Bachelor’ wilde zijn. “De programmamakers proberen me ook al een tijdje zover te krijgen,” vertelt hij aan De Telegraaf. Het is de programmamakers uiteindelijk niet gelukt, want hij sloeg het aanbod af. “Nee, dat gaat niet gebeuren. Ik vind de liefde zo persoonlijk en kwetsbaar. Dat houd ik liever voor mezelf.”

De presentator begrijpt wel waarom Tony meedoet. “Het lijkt me fantastisch mooi dat twintig vrouwen zich speciaal voor mij zouden aanmelden. De kans dat die ene ertussen zit, is aanwezig.”

Beeld: The Bachelor, Videoland / Bron: shownieuws.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer