Deze dingen kun je beter niet eten en drinken voordat je ‘het’ gaat doen

Als je de liefde gaat bedrijven met je lover, wil je je natuurlijk op je best voelen. Er zijn daarom een paar dingen die je beter niet kan eten en drinken voordat je aan ‘de daad’ begint. Natuurlijk weet jij zelf het aller beste wanneer je je goed voelt, maar vind je het nog een beetje onwennig, dan kan dit lijstje jou misschien wel helpen!

Koolzurende frisdranken

Het is heerlijk om een koud colaatje te drinken, maar de kans op een boer is wel groot. Die wil je natuurlijk liever niet laten wanneer jij en je lover net in de mood komen.

Kauwgom

Een frisse adem is natuurlijk fijn, maar door het kauwen van kauwgom krijg je meer lucht binnen dan normaal. Het kan daarom voorkomen je de vaker een scheet moet laten.

Koffie

In koffie zit cafeïne en daarvan ga je juist aan staan, terwijl je tijdens het moment liever wilt ontspannen. Door de cafeïne kan het zijn dat je libido minder wordt en dat wil je natuurlijk niet.

Soja

Door soja maakt je lichaam minder testosteron aan en dat hormoon heb je juist nodig voor je libido. Als je teveel soja binnen krijgt, kan het zijn dat je libido dus minder wordt.

Alcohol

Het drinken van alcohol samen met je lover is niet heel verstandig. Alcohol maakt je namelijk slaperig. Grote kans dus dat de daad er helemaal niet meer van komt die avond.

Bron: Girlscene / Beeld: Unsplash

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer