Deze EOTB-deelnemers onthullen hun relatie op Instagram: ‘Mijn wifey’

Deelnemers van Ex On The Beach: Dubble Dutch doen vaak mee voor de lust of drama en niet om de ware liefde te vinden. Toch kan dat wel gebeuren. Bij deze twee deelnemers klikte het namelijk zo goed dat ze nu een relatie hebben!

De laatste aflevering van het seizoen was zondagavond te zien op MTV. Er gebeurde weer een hoop. Kijkers zagen ook dat er iets opbloeide tussen Taier en Lakeisha. De twee hadden het namelijk heel gezellig op hun date en in de villa.

Gerucht

Eerder ging het gerucht al dat de dames een relatie zouden hebben. Dit kwam tot stand toen Lakeisha een TikTok-video met Taier deelde. De oplettende volger viel ook op dat de twee samen op vakantie zijn geweest, omdat ze beiden dezelfde foto op Instagram deelde.

Pride-weekend

Aan het eind van de laatste aflevering wordt duidelijk dat de twee inderdaad een relatie met elkaar hebben. Tijdens het Pride-weekend besloten ze het ook Insta-official te maken door een te lieve foto. “It’s official, mijn liefste wifey”, schrijft Lakeisha erbij. Cute! Bekijk de foto hieronder.

Beeld: Ex On The Beach

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer