Deze hele bekende B&B Vol Liefde deelnemer blijkt acteur te zijn

De jongste deelnemer ooit van de kijkcijferhit B&B Vol Liefde, Joy van Swieten, blijkt meer dan alleen een B&B-eigenaar. De charismatische jongeman is namelijk ook acteur, wat hem een natuurlijk talent voor de camera geeft. Maar roept dit ook vragen op over zijn werkelijke motieven voor deelname aan het programma?

Klaar voor de laatste roddels? Lees snel verder!

Een acteur in B&B Vol Liefde

Vanaf het moment dat Joy op het scherm verscheen, waren de kijkers geïntrigeerd. Zijn looks en charisma waren onmiskenbaar, maar velen vroegen zich af waarom een knappe jongeman als Joy hulp nodig zou hebben om liefde te vinden. Het vermoeden dat Joy het programma gebruikt om zijn B&B te promoten, en niet om een partner te vinden, begon al snel te circuleren.

Verrassende ontdekking

Het weekblad Party deed een verrassende ontdekking: Joy blijkt bij de Kamer van Koophandel geregistreerd te staan als acteur en model. Dit brengt zijn motieven om deel te nemen aan B&B Vol Liefde in twijfel. Zoals Party het stelt: “Het lijkt hem vooral te gaan om de bekendheid voor zijn B&B en voor zichzelf als acteur en model”.

Vragen rondom B&B Mount Joy

Maar dat is niet het enige dat vragen oproept. Joy’s B&B, Mount Joy, gelegen op een berg in het Spaanse Málaga, blijkt al te koop te staan. Met een vraagprijs van 800.000 euro voor drie huizen op een terrein van 60.000 vierkante meter, inclusief elf kamers, vier badkamers, een zwembad en een sauna, lijkt het een paradijs.

Kritiek op Joy’s B&B

Desalniettemin is er ook kritiek. Patty Brard, bijvoorbeeld, uitte in Shownieuws haar twijfels over de hygiëne van Joy’s B&B: “Die sla ik even over. Hoe goor is het daar? Die bank! Ga stofzuigen allemaal!”.

Of Joy’s deelname aan B&B Vol Liefde puur promotioneel is of niet, zijn aanwezigheid zorgt in elk geval voor opmerkelijk televisiemateriaal en een hoop speculatie. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Joy en B&B Vol Liefde!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer