Deze MAFS-deelnemer deed eerst mee aan De Bachelorette

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight is deze week van start gegaan. We hebben kennis gemaakt met het eerste koppel en zagen ook al wat andere deelnemers voorbij komen. Eentje daarvan kwam wel heel erg bekend voor.

In Married At First Sight zegen we Joep. Voor hem is het niet de eerste keer dat hij meedoet aan een datingprogramma (of in dit geval iets extremers). Joep was ook te zien in De Bachelorette met Gaby Blaaser. Helaas was dat avontuur al snel voorbij. Met zijn deelname aan Married At First Sight hoopt hij meer succes te hebben.

In Married At First Sight worden singels aan elkaar gematcht door de wetenschap. Ben je aan iemand gekoppeld? Dan zie je elkaar pas voor de eerste keer bij het altaar. Nadat ze het ja-woord tegen elkaar gezegd hebben, gaan ze op huwelijksreis en daarna zelfs samenwonen!

Hopelijk slaagt Joep dit keer beter in de liefde. We moeten alleen nog even afwachten of er een perfecte match voor hem is gevonden. Mocht je even niet meer weten hoe joep er ook alweer uit zag? Bekijk dan de foto hieronder.

Bron: FEM FEM / Beeld: De Bachelorette

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer