‘Deze Prince Charming-deelnemers hebben het bed met elkaar gedeeld’

In de vorige aflevering van Prince Charming zagen we al een korte teaser over dat twee mannen vermoedelijk het bed met elkaar hebben gedeeld in de villa. Een week lang zaten we in spanning, maar nu weten we eindelijk om wie het gaat!

Vorige week leek het erop dat twee kandidaten die om het hart van Chris vechten, het bed met elkaar hebben gedeeld, maar in de nieuwste aflevering blijkt dit helemaal niet waar! Tijdens het ontbijt hebben de mannen dan ook een flinke discussie. “Er zijn nogal wat spanningen in het huis, daar loop ik de hele ochtend al mee rond”, begint Jimmy. “Ik kijk hierbij héél erg naar jou, Rick. Aangezien jij in de groep loopt te verkondigen dat ík een roddel over Jakop en Casper naar buiten heb gebracht.”

Het gaat om de roddel dat Jakop en Casper intiem met elkaar geweest zouden zijn. Jimmy vertelt dat niet hij, maar Rick deze roddel de wereld in heeft gebracht. De andere kandidaten zijn behoorlijk aangedaan en Rick besluit om zich terug te trekken in zijn kamer om aan de drama te ontsnappen.

Toch zijn we benieuwd waar deze roddel dan vandaan komt? Jakop heeft daar een duidelijk antwoord op. “Ik heb er niet zoveel over te vertellen, behalve dat het niet gebeurd is, dus het is knap dat het aan Casper en mij wordt gelinkt. Ook raakt het me niet zo, het raakt me eigenlijk helemaal niet. Dus voor mij is het geen onderwerp”, aldus Jakop. Is dat gerucht ook weer de wereld uit!

Bron: Grazia / Beeld: Prince Charming

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer