Deze spraakmakende Temptation-verleidster is zwanger van haar eerste kindje

Cherish van der Sluis deed in 2018 mee aan Temptation Island. Je kunt haar kennen als dé Temptation van Tim, één van de spraakmakendste deelnemers van het programma ooit. Hij werd smoorverliefd op haar, maar die liefde kwam maar vanuit één kant. Zij vond die bij iemand anders in Nederland en bereidt haar gezinnetje nu zelfs uit!

Tim Wauters zette heel Temptation Island in 2018 op zijn kop. In het begin zagen we totaal niet aankomen dat Tim de verleiding aan zou gaan, door zijn uitspraken als ‘No girls allowed, only Deborah Leemans’. Hier kwam sneller verandering in dan je zou denken. Hij werd na een paar dagen al smoorverliefd op Cherish.

Na de opnames liet Cherish weten dat het voor haar een spelletje was. In 2020 vond ze de liefde wel bij haar vriend Luuk. Het stelletje ziet er dolgelukkig uit samen. De blondine heeft vandaag bekend gemaakt dat ze zwanger is van Luuk. Zo leuk! Ze schrijft: Samen is warmte, samen is compleet, nooit eerder zulke mooie gevoelens en belevenissen. Jij bent het voor mij en ik ben het voor jou. Wij horen bij elkaar. Wordt het een jongen of een meid? Dat blijft nog even geheim wat we wel verklappen is.. ons liefdesavontuur word uitgebreid. In Maart kunnen we je vasthouden, klein wondertje. We houden nu al van je!” Wij wensen ze veel geluk toe!

Bron: lovereality.nl / Beeld: Temptation Island

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer