Deze Zara-lifehack verandert je leven

To be honest; kleren passen in de Zara is een ramp. Door het licht in de pashokjes krijgt je zelfvertrouwen een deuk en het werkt al helemáál niet mee als je maar met één been in die leuke broek kan. Dit tweede probleem kun je voorkomen door deze super chille lifehack.

Kleren passen in de Zara is een hele opgave. Als je wat toffe items uit het rek hebt gehaald, krijg je altijd wel te maken met het probleem dat het veelte klein is. Don’t worry, het ligt écht niet aan jou en je hoeft je hier niet onzeker over te voelen. Zara is een Spaanse modeketen en die maten vallen nou eenmaal kleiner. Met deze simpele lifehack kun je dit voorkomen.

Het heeft alles te maken met het label op de kledingstukken. Als er een driehoekje met een punt naar beneden opstaat, betekent het dat het kledingstuk kleiner valt dan normaal. Aha! Wanneer er een vierkantje opstaat, valt het item normaal en kun je gewoon je eigen maat kopen. Soms staan deze tekens ook op de prijskaartjes. Vanaf nu geen irritaties meer in de paskamer. Yay!

Beeld: Highlight ID, Unsplash / Bron: beautify.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer