Didi Shanna (ex Bram Krikke) gaat nu met bekende TikTokker

Na een relatie van drie jaar zijn Bram Krikke en Didi Shanna vorig jaar samen tot het besluit gekomen dat ze voortaan als vrienden door het leven gaan en dat ze uit elkaar gaan. Inmiddels zijn we drie maanden verder en lijkt het erop dat beiden een nieuwe liefde hebben gevonden.

Bram en Didi lieten vorig jaar weten dat ze als vrienden uit elkaar gingen. Ze lieten weten niet door boosheid uit elkaar gegaan. Ze geven aan dat ze nog steeds samen kunnen lachen maar dat de vonk over is.

Model Robin Holkzen

Dit weekend was te zien dat Bram Krikke een nieuwe liefde heeft gevonden. Op Instagram liet hij weten nu samen te zijn met het Nederlandse model Robin Holzken, waar Didi Shanna met een hartje op reageerde.

Nieuwe vriend Didi?

Maar het lijkt er op dat niet alleen Bram een nieuwe vlam heeft, want diezelfde dag plaatste ook Didi een TikTok met een mysterieuze jongen in de spiegel. Er wordt volop gespeculeerd dat dit haar nieuwe lover zou zijn.

TikTok

Zondag 27 maart post Didi Shanna een TikTok met bekende TikTokker @Tijndb. In de TikTok is niet gelijk duidelijk dat de twee al een relatie hebben. Als caption heeft Didi ‘👀’ gebruikt. Overigens heeft zij of Tijn nog geen definitieve foto op Instagram gepost.

@didishanna

👀

♬ i love jungwon – :>

Gespot

Ook zijn de twee op een feestje van Karakter in Club Poema gespot. Hier is ze op de foto te zien met Aron van Mokkels4mokkels en Tijn. Het lijkt er dus op dat beide Instagramsterren de liefde opnieuw hebben gevonden.

Lovebirds

Bekijk een foto van Didi en Tijn hieronder.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer